WPC DEPO

WPC DEPO

WPC DEPO - teljes kültér

2017. augusztus 07. - WPC DEPO

A fa-műanyag kompozit közkedvelt anyagok, amelyek növekvő teret hódítanak. Népszerűségét a természet atmoszférája ihlette, ugyanakkor nincs szükség karbantartásra (gyakori olajozásra vagy festésre), mivel ellenálló az időjárási viszonyokkal, férgekkel, gombákkal, rothadással szemben. Többféle színben és felülettel forgalmazzuk, amely profilok sokfélesége lehetőséget kínálnak a felhasználásra, így ennek köszöhetően a WPC anyaggal egy teljes és dizájnos kültért tudunk elérni.

e0a90239-47d5-4150-a801-126787977972-21511-000051c8e2b95e03.jpeg

A WPC kompozitból épített pergola több évtizeden keresztül hű társunk lesz, miközben felületkezelést nem igényel. Nem reped és nem vetemedik, az időjárás viszontagságainak ellenáll, korhadás veszélye sem áll fenn, valamint a kártevőket is távol tartja. Esztétikusan szolgálja majd előrelátó gazdáját, forró nyáron és fagyos télen egyaránt.

img_8269.JPG

A modern házak külső burkolati díszítéseként használt valódi faanyagok az első két évben ugyan luxus külsőt kölcsönöznek az otthonunknak, de később aztán rendszeres karbantartás nélkül lerontják az összképet. Amennyiben viszont WPC anyagot használunk burkolásra, a fa természetes textúrája fogja díszíteni a házat, de mindenféle elváltozás és karbantartás mellőzésével, mely hosszú időn keresztül hű társunk lesz.

img_8270.JPG

WPC kerítés népszerű felhasználási terület, amely kifejezetten esztétikus megjelenést biztosít, ugyanakkor rendkívüli tartósság jellemzi, ráadásul igénytelen karbantartással. Nincs tehát kötelező festés, időközönkénti csere, a fa-műanyag kompozit élettartama hosszú.

img_8271.JPG

Kiválóan alkalmazhatók a fából készült kerítések kiváltására, hiszen küllemükben a fa eszenciáját keltik életre, de attól eltérően kezelést nem igényelnek. A kerítéselemek variálhatók, tetszetős és műszakilag megfelelő megoldást kínálunk, az erre a célra fejlesztett profilokkal.

img_8272.JPG

A WPC kerti padokat vagy virágládákat akár házilag elkészíthetjük, majd karbantartásukról egy életre elfeledkezhetünk. Teljesen független az időjárás viszontagságaitól, csúszás- és szálkamentes. Felhasználásával már nagyon sok kreatív megoldás született. Íme:

img_8273.JPG

A terasz "zárt" életterünk szabadtéri része, ahol nyáron folyamatosan zajlik az élet. E kültéri területnek állnia kell a különböző igénybevételeket és az évszakos időjárási viszonyokat, emellett legyen szemet gyönyörködtető, tapintásra kellemes, valamint nem utolsó szempont az, hogy élettartama hosszú és kezelése igénytelen. 

img_8275.JPG

Ezeket a hatásokat ötvözi a fa-műanyag kompozit alapanyag, melynek nem árt a víz, színtartásuk többszöröse a hagyományos fa társainál, igénytelen a karbantartása és nem kell semmilyen anyaggal rendszeresen felületezelni.

img_8274.JPG

48 órán belüli szállítás az egész ország területén! Bőséges raktárkészlettel rendelkezünk, így garantáljuk a gyors kiszállítást. Készleten levő termékeinkre rendeléskor nem kérünk előleget, csak a kiszállításkor kell fizetni.

89923523-e952-4fca-ba20-f0b3cc8e16c5-21511-000051caee5e9b10.jpeg

WPC burkolatainkról bővebb információ itt: www.wpcdepo.hu - amennyiben árajánlatot, egyéb tudnivalót szeretne kérni, használja a megfelelő gombot.

A bejegyzés trackback címe:

https://wpc-depo.blog.hu/api/trackback/id/tr2912726930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása