WPC DEPO

WPC DEPO

Kreatív ötletek minierkély kialakításában

2017. július 03. - WPC DEPO

A kis alapterületű erkély is lehet vonzó, ahová lehuppanva úgy érezhetjük magunkat, mintha "miniszabira" mentünk volna. Vétek lenne akár csak kávézóterasznak nem kihasználni az értékes területet, illetve ötletes megoldásokkal tovább is "növelhetjük" a teret.

b751c845-1b15-4201-982b-b027d7f38657-49703-000023e379e9f905.jpeg

A panel erkélyeit gyakran elcsúfítja a felpattogzott, vagy divatjamúlt burkolatok, amit sokan "kreatív" megoldásokkal, akár szőnyegezéssel próbálnak eltakarni. Egy kis nyári zápor, aztán már azonnal szaladnunk is kell menteni a csodamegoldást.

img_5019.JPG

Persze hasonló trükkökkel, pl. speciális festékekkel látványos eredményt lehet elérni, de tartós megoldás csak az lesz, ha újraburkolás mellett döntünk. A körültekintő választás viszont nagyon fontos, mert az új környezet sok éven át társunk lesz. Sokan vágynak valódi faburkolatra, és bár nagyon szép, de tudni kell, hogy sok gondot okoz. Ahhoz, hogy a négy évszaknak ellenálljon, mindenképp speciális és drága, általában trópusi faanyagra van szükség, illetve rendszeres ápolásra. E nélkül szinte biztos a csalódás, mert a fa hamar tönkremegy. A legmodernebb és hosszú évekre nyújt megoldást a WPC burkolat - ez a fa és műanyag kompozit a két anyag kiváló tulajdonságait ötvözi. Igaz, a minőség érdekében ez esetben is egy kicsit mélyebben kell a pénztárcába nyúlni, viszont a fa természetes struktúráját kelti életre, míg a műanyag és a hozzáadott egyéb anyagok a tartósságot garantálják.

img_5022.JPG

Ülőbútorból kis méretűt kell választanunk és érdemes a praktikusságra helyezni a hangsúlyt.  

img_5001.PNG

Ha asztalnak tényleg nagyon kicsi a hely, akkor döntsünk a lehajtható vagy a felakasztható változat mellett. A padlót feldobhatjuk még kavicsokkal is, illetve élő növény hangsúlyos, hogy kerüljön a mini kültérre, akár faldekorációként, akár korlátra. Mécsestartókkal, gyertyákkal tehetjük hangulatossá az új életterünket.

Plusz egy tipp: elektromos grill, amellyel biztonságosan készíthető kívül ropogós, belül szaftos falatok. Bátran javasoljuk lakótelepi sütögetéshez, arasznyi balkonokhoz, mert nem tűzveszélyes és nem füstöl.

img_5023.JPG

A WPC MAGIC teljesen független az időjárás viszontagságaitól, csúszás- és szálkamentes. Felhasználásával már nagyon sok kreatív megoldás született.

img_4478.PNG

Ön mire használná? Kérje ingyenes termékmintánkat és tegyen egy próbát vele! Vagy válasszon árnyalatot, használja az árkalkulátort! 48 órán belüli szállítás az egész ország területén, raktárról.

www.wpcdepo.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://wpc-depo.blog.hu/api/trackback/id/tr6112637209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása